وی افزود: ریسکهایی که در این مدت در کشور انباشت میشد، در بلندمدت برای کشور مشکلساز بود و اگر حادثه فاجعهآمیز رخ میداد امکان سوخت ملی وجود داشت.
مدیرعامل بیمه آسیا با بیان اینکه بیمهگر اتکایی خارجی وجود نداشت تا مانع از سوخت ملی شود، گفت: هماکنون با این توافق میتوان ریسکهای داخلی را بالاتر از ظرفیت شرکتهای بیمهگر داخلی به خارج از کشور منتقل کرده و از بروز پدیده سوخت ملی جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: اگر حادثهای در کشور مانند سیل و زلزله رخ دهد، پوشش بینالمللی موجب میشود که بیمهگران خارجی وارد شده و خسارت را پرداخت کنند.
کاردگر در پاسخ به این سؤال که در این مدت آیا برای افزایش همکاری با بیمههای خارجی در زمینه بیمه اتکایی اقدامی شده است؟ گفت: تاکنون اتفاق خاصی در این زمینه رخ نداده اما بیمه آسیا، عضو انجمن بیمهگران اتکایی آفریقا_ آسیا است و در تمام جلساتی که با حضور شرکتهای بیمه اتکایی خارجی برگزار میشود، آنها برای فعالیت در ایران اعلام آمادگی میکنند.
مدیرعامل بیمه آسیا تصریح کرد: مانع تحریم در این زمینه وجود داشت که با توافق صورتگرفته، دیگر این مانع وجود ندارد و فضای بازی برای فعالیت در صنعت بیمه به وجود آمده است.